dinsdag 29 april 2014

Onze Grote Verhuis!

Eindelijk is het zover: we verhuizen naar een nieuwe locatie met showroom in Jette!

 We verhuizen: 10% korting en gratis levering


















Het wordt een drukke week voor het Emilea team, gelukkig kunnen we nadien bekomen tijdens het lekker lange weekend. :-) Nu even op de tanden bijten en dan zien we jullie graag in ons nieuw kantoor in de Jetse Steenweg 479 te Jette om onze kinderkleding collecties live te komen inspecteren.

Tijdens de verhuis geniet je van 10% korting op onze nieuwe collectie en ontvang je gratis levering in BelgiĆ« vanaf €25!

We zullen avonden organiseren waarbij we merken individueel presenteren zoals baba babywear, duns sweden, molo kids, maar ook petit bateau, name it en zoveel meer! Bij het lanceren van nieuwe merken, zullen ook deze merken extra in de verf gezet worden in onze showroom. Zo leren jullie de nieuwe merken optimaal kennen. Alvast een tipje van de sluier van enkele van onze komende merken: 4 funky flavours, Tapete, Kik-Kid en veel meer leuks!
Daarnaast openen we af en toe onze deuren om heerlijk relaxed te komen shoppen op een avond met vriendinnen, of in het weekend aan opendeur kortingen. We zorgen voor de gepaste ambiance en ontspannen sfeer! We kijken ernaar uit om meer voor jullie te kunnen betekenen.

Tot binnenkort!
Christian, Nina & Julie

Geen opmerkingen:

Een reactie posten